Blijf groeien met Gwynt

Samen impact maken bij de mooiste bedrijven!

Werken bij Gwynt?

Dat is impact realiseren voor én met de mooiste bedrijven. Familiebedrijven vaak. Met een lange historie. En grootse ambities voor de toekomst. Maar ook met alle uitdagingen die daarbij horen. Wij zijn de adviseurs die ze daarbij helpen.

Ons werkterrein?
• Strategie & Innovatie
• Organisatie & Mensen
• Transformatie & Operatie

Schouder aan schouder creëren we impact. In de directiekamer. Op de werkvloer. Overal waar nodig is.

Het Gwynt gevoel

Gwynt lijkt in veel opzichten op een familiebedrijf. We zijn niet van de snelle winst, maar van de duurzame groei. Van langetermijnrelaties. Betrokkenheid. Verantwoordelijkheid nemen. Mouwen opstropen. Samenwerken. Een hechte, informele sfeer.

Je ziet het ook terug in onze kernwaarden:

Gezamenlijkheid

Gezamenlijkheid is de basis van onze relaties en onze manier van werken. We vinden het belangrijk om een onderlinge vertrouwensband op te bouwen. En om kennis en ervaring te delen met elkaar, zodat iedereen er blijvend voordeel van heeft.

Het is onze intentie om alle potentiële energie, kennis en kunde bij elkaar vrij te maken, zodat we gezamenlijk groeien en succes behalen. Zo werken we samen aan het behalen van de gewenste resultaten, gericht op duurzame groei van binnenuit.

Daadkracht

We nemen initiatief met concrete oplossingen en zijn proactief in het realiseren van gemaakte plannen. Wij blijven niet aan de zijlijn staan, maar ondernemen actie waar nodig. Onze pragmatische manier van werken leidt tot zichtbare verbeteringen en tastbare resultaten.

Zelfbewust

We zijn ons bewust van ons eigen en andermans gedrag en de impact daarvan op anderen en de organisatie. Gedrag, emoties en patronen maken we bespreekbaar. We complimenteren en geven feedback en stimuleren zo de ontplooiing van aanwezige talenten en leiderschap. Op deze manier bevorderen we een cultuur van duurzame groei en continu verbeteren.

Uitdagend

We zijn uitdagend doordat we op basis van feiten en onze expertise tot verrassende inzichten komen, die aanzetten tot het implementeren van vernieuwende oplossingen.

Daarnaast moedigen we mensen en organisaties aan om boven zichzelf uit te stijgen en helpen we ze om stappen te maken. Zowel op professioneel gebied als in hun persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

Samen gaan we ervoor!

We houden van transparantie en eerlijkheid naar elkaar. Daarnaast passen we de ondernemendheid van onze klanten zelf toe. Geen bureaucratie of politieke spelletjes, maar samen werken aan een mooi bedrijf.

Vanaf dag één ben je onderdeel van het team en telt jouw stem. We zijn oprecht benieuwd naar je inbreng, ideeën en ambities. Wat wij van jou kunnen leren.

Omgekeerd ga je bij Gwynt ook veel leren. Dat kan niet anders, met zoveel afwisseling in projecten, vakgebieden en sectoren. En met zulke collega’s en opdrachtgevers.

Groeien bij Gwynt

Je komt sowieso in een omgeving die gericht is op groei en ontwikkeling. Waar je uitgedaagd wordt om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Als mens en als professional. Want als jij groeit, groeien wij ook.

Dus faciliteren we je ontwikkeling op tal van manieren:

  • Goede begeleiding op uitdagende projecten
  • Mentorprogramma’s met coaching op inhoud en vaardigheden
  • Trainingen die je ontwikkeling een boost geven

Kortom, je krijgt volop ruimte en mogelijkheden om je vaardigheden en competenties aan te scherpen en je potentieel te vergroten.

“Bij Gwynt is er erg veel kennis aanwezig en dat met een relatief klein team. We zijn informeel naar elkaar toe en de drempel om elkaar op te zoeken is laag waardoor er veel informatie wordt uitgewisseld, er sparring plaatsvindt en we elkaar van feedback voorzien. Dit doen we op een professionele en leuke manier. Daarnaast krijgen we volop mogelijkheden om onszelf te blijven ontwikkelen. Dit uit zich in het aanbod van interne en externe trainingen en de coaching tijdens projecten. De persoonlijke ontwikkeling staat centraal en dat waardeer ik. Bovendien besteden we veel aandacht aan teambuilding. Zo hebben we regelmatig een teamuitje en zijn de zomer barbecue en het kerstdiner terugkerende events.”

 

Frenky van Esdonk
Business Associate
Gwynt B.V.

“We werken bij Gwynt met een brede insteek; We zien veel mooie bedrijven vanuit verschillende perspectieven. Dit maakt het werk erg divers en dynamisch. Er is geen dag het zelfde.

Er is veel vertrouwen en ruimte voor ontwikkeling. Je kan zelfstandig het werk doen, maar er zijn ook fijne collega’s waar je samen mee op kunt trekken en mee kunt sparren. Je bent veel onderweg, maar we hebben ook een fijne thuisbasis.”

Dennis Heijstraten
Senior Business Associate

“Het leuke aan werken bij Gwynt is dat je met je voeten in de klei staat. Goed de klant en het bedrijf begrijpen door zowel de operatie als de kantoren te betrekken. Het liefst ook nog een dag meehelpen/meelopen binnen de operatie. Schouder aan schouder met de directie, en vaak ook met de (familie-)eigenaren en investeerders. De projecten waar wij waarde toevoegen, baten of raken hierdoor de belangrijkste stakeholders vaak direct in de portemonnee. Dit is voor mij anders dan ik gewend was bij bijvoorbeeld meer corporate omgevingen.”

Max van Ballegooijen
Business Associate

“De variatie in opdrachtgevers en projecten spreekt me enorm aan, hierdoor krijg je zicht op de volledige keten. Daarnaast vind ik het heel mooi dat we qua aantal medewerkers niet zo groot zijn, maar we wel heel veel impact maken bij onze opdrachtgevers. Ik denk dat er maar weinig bedrijven zijn die dat kunnen evenaren.”

Daan Mestrum
Senior Business Associate

“Bij Gwynt krijg ik de ruimte en het vertrouwen om te doen waar ik energie van krijg. En dat doe ik met ontzettend fijne collega’s om me heen. Dat zorgt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!”

Nina van Erp
Commercieel Office Manager

Meer dan alleen werk

De kracht van Gwynt zit in onze mensen. En hoe ze samenwerken als team. Sterke teams zijn gebouwd op vertrouwen, samenwerking en gedeelde ervaringen. Daarom organiseren we regelmatig leuke teamactiviteiten.

Van gezellige teamdiners en creatieve workshops tot avontuurlijke uitstapjes in de buitenlucht. Activiteiten waar je jaren later nog over napraat.

Onze thuisbasis

Onze thuisbasis is een monumentale villa op een landgoed in Esch, dicht bij Den Bosch. Een prachtige broedplaats voor het bedenken van ideeën en werken aan plannen. Het is ook de plek waar we samenwerken aan projecten voor en workshops faciliteren voor klanten.

Afhankelijk van je functie en project zit je ook veel bij de opdrachtgever op locatie. Om schouder aan schouder met de klant het plan in de praktijk te brengen.

Bekijk onze vacatures 

Wil jij samen met ons doorbraken realiseren bij de mooiste bedrijven? Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? En maak je graag deel uit van een team dat grenzen verlegt? Bekijk hieronder onze vacatures en reageer.

Laten we samen impact creëren!