Trusted partner met executiekracht

Gwynt helpt al 20 jaar directies en eigenaren die vooruit willen. Ambitieuze bedrijven in de Food & Agri, Retail & Wholesale en Maakindustrie.

Creating impact with you

Gwynt helpt al 20 jaar directies en eigenaren die vooruit willen. Ambitieuze bedrijven in de Food & Agri, Retail & Wholesale en Maakindustrie.

Waarom ze voor Gwynt kiezen? Omdat je als ondernemer of CEO een partner wilt die naast je staat. Iemand met visie, een duidelijke mening en het hart op de tong. Iemand die je helpt met concreet advies en het samen met jou uitvoert. Schouder aan schouder.

Ons credo luidt niet voor niets: Creating impact with you.

Ondernemen begint met ambitie. Het willen bereiken van die stip aan de horizon. Van welke kant de wind ook komt.

Joris van den Hurk

Partner, Gwynt

Onze missie

We richten ons bewust specifiek op bedrijven in de Food & Agri, Retail & Wholesale en Maakindustrie. Waarom? Omdat zij tot de motor van onze maatschappij behoren. Het is onze missie om die motor zo krachtig mogelijk te maken.

Dat doen we door jarenlange sectorspecialisatie te combineren met inhoudelijke expertise en executiekracht op het gebied van Strategie & Innovatie, Organisatie & Mensen en Transformatie & Operatie.

Bevrijdende doorbraken, blijvende resultaten

Onze belofte is simpel. Met Gwynt realiseer je doorbraken. Je organisatie zet eindelijk die volgende stap. Dat voelt bevrijdend. En levert blijvend resultaat op. Eerder zit ons werk er niet op.

Verstand van zaken, oog voor mensen

De sleutel tot succes heeft een harde, inhoudelijke en een zachte, menselijke kant. Gwynt beheerst beide.

We spreken de taal van data, processen, projecten en resultaten. Tegelijk zijn we thuis in zaken als leiderschap, eigenaarschap en menselijk gedrag. In het creëren van een culture of excellence.

De menselijke kant is extra belangrijk bij veranderprocessen, weten we uit ervaring. Al onze medewerkers zijn daarom getraind in changemanagement volgend de ADKDAR-methodiek van Prosci. Een op onderzoek gebaseerde aanpak die wereldwijd de standaard is voor verandermanagement.

Waarom de naam Gwynt?

Gwynt is Keltisch voor wind. Da’s geen toeval. Ondernemen is varen op de wind. En die wind is veranderlijk. Je moet er continu op inspelen. Wij helpen ondernemers op koers te blijven. Hoe krachtig en uit welke hoek de wind ook waait. Ons team zorgt voor die frisse wind die ondernemingen soms nog hebben om de volgende stap te zetten.

Onze kernwaarden

Gezamenlijkheid

Gezamenlijkheid is de basis van onze relaties en onze manier van werken. We vinden het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met elkaar en met onze klanten. Respect, eerlijkheid en empathie staan daarbij voorop.

We delen kennis en ervaring met elkaar, zodat iedereen er blijvend voordeel van heeft. Het is onze intentie om alle aanwezige potentiële energie, kennis en kunde bij klanten vrij te maken. Zo realiseren we gezamenlijk de gewenste resultaten, gericht op duurzame groei van binnenuit.

Daadkracht

We nemen initiatief met concrete oplossingen en zijn proactief in het realiseren van gemaakte plannen. Wij blijven niet aan de zijlijn staan, maar nemen waar nodig actief deel aan het doorvoeren van veranderingen. Onze pragmatische manier van werken leidt tot zichtbare verbeteringen en tastbare resultaten.

Zelfbewust

We zijn ons bewust van ons eigen en andermans gedrag en de impact daarvan op anderen en de organisatie. We maken gedrag, emoties en patronen bespreekbaar.

We complimenteren en geven feedback en stimuleren zo de ontplooiing van aanwezige talenten en leiderschap. Op deze manier bevorderen we een cultuur van duurzame groei en continu verbeteren.

Uitdagend

We zijn uitdagend doordat we op basis van feiten en onze expertise tot verrassende inzichten komen die aanzetten tot het implementeren van vernieuwende oplossingen. Uitdagend zijn we ook wanneer we mensen en organisaties aanmoedigen om boven zichzelf uit te stijgen en ze helpen om stappen te maken op professioneel gebied en in hun persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

Ontmoet ons team

Gwynt bestaat uit een ingespeeld team van adviseurs en interim-managers.
Professionals met jarenlange sectorervaring, inhoud en daadkracht.

Kennismaken?

Neem contact op met Bas van Eekelen, partner bij Gwynt.

b.vaneekelen@gwynt.eu
+31 (0)6 119 206 89