Schouder aan schouder

Of je nu wilt veranderen uit ambitie of moet veranderen uit noodzaak, met Gwynt sta je er niet alleen voor. Letterlijk. Schouder aan schouder zetten we de stappen die nodig zijn.

Als ondernemer wil je concreet advies. Van ervaren, betrokken professionals die het samen met jou in praktijk brengen. Want dat geeft de beste garantie op succes.

Onze aanpak

De stappen zelf zijn vanzelfsprekend. Het is de invulling die het verschil maakt.

Iedere oplossing is maatwerk

Standaardoplossingen die voor iedereen werken? Vergeet het. Ieder bedrijf is anders. Ieder vraagstuk is anders. Daarom geloven we niet in een vaste aanpak. Onze oplossingen zijn altijd maatwerk.

Wij bouwen op onze kennis, ervaring en professionals. Wat altijd resulteert in een aanpak en plan dat naadloos aansluit op de behoefte. Dat ons team getraind is in de Prosci® change management methodiek, garandeert gedragen oplossingen en succesvolle implementatie.

  Analyseren en helderheid creëren

  De eerste stap is luisteren en begrijpen wat er aan de hand is. Wat is het doel en wat staat in de weg om dit te bereiken?

  Vaak is een opdracht nog niet strak gedefinieerd. Dit is het moment om daar samen duidelijkheid in te scheppen.

  Daarbij kijken we ook naar de stakeholders. Welke belangen spelen er? We maken meningen transparant. En brengen helderheid in de discussie door deze feitelijk en objectief te maken.

  Laag voor laag scannen we het bedrijf en pellen we problemen af tot de kern. Maar we nemen ook het grotere plaatje mee. De context. Zowel intern als extern.

  De strategie die alles in beweging zet

  Samen ontwikkelen we een strategisch plan waarin alles samenkomt en zorgt voor beweging.

  Het mooie van dit plan? Het is praktisch, doelgericht en uitvoerbaar. En breed gedragen door de hele organisatie.

  Het geeft antwoord op alle belangrijke vragen. Wat is de stip op de horizon? Welke stappen zijn daarvoor nodig? Hoe gaan we die zetten? 

  Samen zorgen we voor een succesvolle uitvoering

  Niemand kent je bedrijf beter dan jij. Daarom werken we vanaf het begin intensief samen. Met een krachtig en ingespeeld team zorgen we voor impact. Generalisten en specialisten met ervaring en diepgaande sectorkennis.

  Gwynt begreep heel goed hoe het DNA van ons familiebedrijf in elkaar zit. En ze wisten wat er speelt in de markt. Hierdoor konden ze ons goed helpen bij de herdefiniëring van onze strategie en de implementatie in de dagelijkse praktijk.

  Peter Schouten

  Algemeen Directeur, Schouten Europe

  Onze visie

  Op de spagaat van veel bedrijven

  Een bedrijf bouwen begint met ondernemerschap. Pionieren. Kansen zien. Durven en leiderschap tonen.

  Maar zonder structuur strand je al snel. Er komt een moment dat professionaliseren belangrijk wordt. Optimaliseren. Standaardiseren. Opschalen. Managen. Bestendigen wat is opgebouwd.

  Om zo weer te kunnen ondernemen.

  Elke nieuwe levensfase is lastig. Want ondernemen en professionaliseren zijn tegengestelde competenties. Veel bedrijven raken hier in een spagaat.

  De oplossing? Die ligt in het midden. Op het raakvlak van ondernemerschap en professionaliseren. Hier ontstaat vaak de echte vernieuwing, die nodig is om doorbraken te realiseren. 

  Die spagaat is ons terrein. Hier maken wij het verschil.

  Onze klantcases

  Onze ervaringen bij onze klanten.

  Optimalisatie bedrijfsprocessen bij High Tech bedrijf

  Optimalisatie bedrijfsprocessen bij High Tech bedrijf

  Situatie Een Nederlandse familie bedrijf heeft onze hulp gevraagd met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het bedrijf is actief in de High tech industrie en gefocust op de semiconduct, analytische en medische markt. De organisatie heeft een tiental vestigingen en...

  Lees meer

  Meer weten over onze visie en aanpak?

  Neem contact op met Bas van Eekelen, Partner bij Gwynt.

  b.vaneekelen@gwynt.eu
  +31 (0)6 119 206 89