Dennis Heijstraten

Senior Business Associate
Telefoon: 06 474 047 21
E-mail: d.heijstraten@gwynt.eu

Dennis Heijstraten

Senior Business Associate
Telefoon: 06 474 047 21
E-mail: d.heijstraten@gwynt.eu
Dennis een doelgerichte manager, die middels heldere analyses en een gedegen aanpak op effectieve wijze resultaten weet te behalen. Hij is breed georiënteerd, overziet snel, complexe speelvelden, weet hoofd- en bijzaken goed te scheiden, brengt structuur aan en gaat voor elke dag beter. Dennis behoudt rust en overzicht en gaat voor een goede sfeer, ook als het spannend wordt. Als teamspeler is hij proactief en positief kritisch. Hij neemt betrokkenen mee in de verandering van werkvloer tot directie en zorgt dat deze duurzaam landt.

Dennis heeft ruim vijftien jaar ervaring, onder meer in strategievorming en -executie, M&A, organisatieontwikkeling, het aansturen van grote verandertrajecten en als operationeel en stafmanager. Hij ronde een master Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven af en volgt momenteel aanvullend een Finance master.

Hij was actief bij Sligro Food Group en heeft daar belangrijke bijdragen geleverd aan het opstellen en begeleiden van de strategische veranderagenda. Bij de groothandel leidde hij diverse strategische projecten, onder andere op het vlak van overnames, integraties en de verkoop van activiteiten en bedrijfsonderdelen. Eerder werkte hij onder andere ruim negen jaar voor PostNL. Hij vervulde daar diverse rollen in de aansturing van grote verandertrajecten, waarmee het bedrijf inspeelde op de groei van de pakketten business en de krimp in de brievenmarkt.

Naast het werk spendeert Dennis graag zijn tijd met zijn gezin, hij neemt graag de tijd voor een hapje en drankje en maakt zijn meters op de racefiets.