Organisatie & mensen

Activatie- en motivatieprogramma

Positieve energie op de winkelvloer

Programma’s voor gemotiveerde medewerkers

Medewerkers binden en boeien blijft een belangrijke succesfactor. De arbeidsmarkt voor veel functies is bovendien uitdagend. Dus bedrijven die erin slagen positiviteit te creëren op de werkvloer hebben een streepje voor. Ook bij de klanten.

Gemotiveerde, positief ingestelde medewerkers hebben een significante impact op de klantklantbeleving. En daarmee op het commercieel resultaat.

Met activatie- en motivatieprogramma’s voor medewerkers ondersteunt Gwynt retailers en andere organisaties hierbij.

 

Waarom een activatie- en motivatieprogramma?

  • Boeien en binden medewerkers
  • Meer werkplezier, verhoogde productiviteit
  • Gemotiveerde, proactieve medewerkers
  • Medewerkerstevredenheid verhogen
  • Klantervaring verbeteren

Medewerkers boeien en binden: onze aanpak

STAP 1

Gamestorm

Aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden laten we zien hoe je een motivatie-en activatieprogramma toepast in jouw organisatie. Op basis van de strategische uitgangspunten bepalen we welke focusgebieden belangrijk zijn en schetsen we de eerste contouren (spelregels) van het programma.

STAP 2

Gameplan

Het ‘gameplan’ wordt concreet gemaakt. We bepalen de rolverdeling van de ‘spelers’ en de randvoorwaarden voor succes. Op basis van de focusgebieden werken we de opdrachten of ‘challenges’ gedetailleerd uit, aansluitend op het dagelijkse werk. We stellen een roadmap op voor de implementatie en communicatie.

STAP 3

Play to progress

Het programma gaat van start! In deze fase ben je in staat om het programma zelf te managen. Samen monitoren we het verloop van het programma en hoe de resultaten zich ontwikkelen. Waar nodig sturen we bij. We dragen het programma over, maar blijven betrokken.

Meer weten?

Neem contact op met Michelle Muller, Business Associate bij Gwynt.

m.muller@gwynt.eu
+31(0)6 124 279 57