Optimalisatie bedrijfsprocessen bij High Tech bedrijf

Situatie

Een Nederlandse familie bedrijf heeft onze hulp gevraagd met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het bedrijf is actief in de High tech industrie en gefocust op de semiconduct, analytische en medische markt. De organisatie heeft een tiental vestigingen en 2 R&D locaties wereldwijd. Er werken bijna 2000 mensen en de organisatie heeft een omzet van ongeveer 400M euro.

Aanpak

Door middel van workshops en interviews zijn de pijnpunten, huidige processen en stakeholders in kaart gebracht. Vervolgens zijn de proces eisen bepaald en vastgelegd. Waarna de bestaande processen heringericht en geoptimaliseerd zijn.

Resultaat

Het resultaat van dit traject is een volledig geïmplementeerde nieuwe werkwijze over afdelingen en locaties heen. Dit heeft gezorgd dat een versnelling van de processen met 40%. Daarnaast zorgde het voor een foutenreductie en in het verlengde hiervan een reductie van correcties met 60%.

 

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij wisselen graag vrijblijvend met je van gedachten tijdens een persoonlijk gesprek, waar en wanneer het jou uitkomt.