7 maart 2023

Categorieën: Food, Nieuws

Introductie Gamechangerz in Food

Gamechangerz in Food is het platform van onderzoeksbureau GfK en organisatie adviesbureau Gwynt, dat anticipeert op de uitdagende marktdynamiek waarin veel bedrijven zich momenteel begeven. Deze nieuwe werkelijkheid in food vraagt om duidelijke keuzes van bedrijven. Waarbij kennisdeling en partnerships doorslaggevend kunnen zijn. Dit is dan ook de reden dat Gamechangerz in Food met vaste regelmaat complementaire bedrijven een platform biedt voor inzichten, inspiratie, interactie en co-creatie.

Wanneer?

Op 15 maart gaan we  tijdens de eerste editie van het jaar 2023, met hulp van gastsprekers van GfK, Van Loon en Mosa Meat stilgestaan bij de transitie van ons voedselsysteem.

Kansen van een voedselsysteem in transitie

De voedseltransitie biedt een unieke uitdaging om uw onderneming te positioneren als winnaar in het nieuwe landschap. Deze editie van Gamechangerz zit boordevol ingrediënten om dit te realiseren en biedt ruime mogelijkheden bij te praten met oude en nieuwe contacten in uw netwerk.

Het huidige landbouw- en voedselsysteem loopt ecologisch, sociaal en economisch steeds verder vast. Deze uitdaging komt bovenop de andere crises die momenteel uw agenda bepalen. Tegelijk wordt de roep om verandering van belanghebbenden in uw speelveel dwingender. Tijdens het event nemen we de tijd om het probleem praktisch en tastbaar te maken door met elkaar antwoorden te vinden op vragen zoals:

  • Wat betekent de voedseltransitie voor mijn onderneming?
  • Welke risico’s en kansen brengt deze transitie met zich mee?
  • Hoe en waar begin ik?

Erbij zijn?

Woensdag 15 maart van 14:30 – 20:00 uur

De Verspillingsfabriek Huygensweg 10, 5466 AN Veghel

Inschrijven via: gamechangerz@gwynt.eu

Meer informatie

Herkent u ook de mogelijkheden voor transitie binnen uw bedrijf, de creatieve ideeën zijn er maar mist bijvoorbeeld het aanscherpen en/of differentiëren van type NPD processen? En wilt u vrijblijvend met ons doorpraten over uw uitdagingen? Of ontvangt u graag de complete samenvatting van deze bijeenkomst van Gamechangerz in Food? Neem dan gerust contact met ons op en kom op die manier in contact met één van onze professionals die dagelijks ondernemende foodbedrijven helpen bij structurele verbeteringen in commerciële, operationele en financiële performance.

GWYNT helpt het familiebedrijf, om deze balans te vinden en een bestendige koers te varen. “Eentje waar familie én bedrijf zich in terugzien.”

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!