15 september 2022

Categorieën: Nieuws

Afgelopen woensdagmiddag 14 september was alweer het 7de Gwynt relatie event.

MTBCLINIC.NL had voor ons wederom een leuke, leerzame & goed verzorgde mountainbike clinic georganiseerd.

De start

We startten met een heerlijke en voedingsrijke lunch om energie te laden. Oude en nieuwe bekenden deelden ondertussen prachtige (fiets)verhalen, aangevoerd door Adrie van der Poel die als vaste waarde iedereen wist te boeien met verhalen over de prestaties van zijn zoon en natuurlijk over zijn eigen rijke ervaringen.

Tijd om de fietsen klaar te maken, het gloednieuwe Gwynt fietsshirt aan te trekken en ons over te geven aan de begeleiders van MTB-clinic.

Na een korte instructie, een groepsfoto en een fietsende warming-up gingen we van start.

Uitdagingen

De deelnemers zijn op allerlei manieren uitgedaagd: soepel over een boomstam heen, scherp bochtenwerk in een slalom, pittige klimmetjes en afdalingen.

De begeleiding van MTB-clinic.nl hebben de deelnemers 2 uur lang getrakteerd op afwisselende paden, technieken en manoeuvres, zodat iedereen als betere mtb-er weer arriveerde op de eindlocatie.

Afsluiting

Na een heerlijk warme douche, liet de BBQ zich goed smaken. Goed gezelschap, een drankje en heerlijk eten waren prima ingrediënten om na te praten, te genieten maar ook om nieuwe contacten te leggen en ideeën uit te wisselen.

Met een ondergaande zon en tevreden mountainbikers zat de zevende Gwynt mountainbike-clinic er weer op… Een middag van en met oude bekenden, nieuwe gezichten, sportief en gemoedelijk, alsof het een familiereünie betrof.
Fijn dat jullie er (weer) waren om er een memorabele dag van te maken en speciale dank aan Adrie en de instructeurs van MTB-clinic.nl voor hun positieve en wijze begeleiding.

Graag tot volgend jaar!

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!