Bijdrage Gwynt aan succesvolle FM Dag 2017

$

26 oktober 2017

$

26 oktober 2017

De FM Dag 2017 werd gekenmerkt door een dynamisch programma met interessante sprekers, uitstekende hospitality, en ruime netwerkmogelijkheden. Gwynt was een van de partners die het evenement mogelijk maakte en een van de masterclasses voor zijn rekening nam.

Het professionaliseren van familiebedrijven is een onderwerp dat de laatste jaren in de schijnwerpers is komen te staan. De familie-directeur wil op emotioneel vlak vaak helemaal niet professionaliseren. De grote angst of allergie van de familie is vaak dat het bedrijf doorslaat in een bureaucratische, inflexibele onderneming waar de familiewaarden en identiteit verdwijnen.

Tijdens de sessie ‘Het belang van de relatie tussen familiewaarden en operationele & financiële doelstellingen’ behandelde Dirk Harm Eijssen hoe cruciaal het is om de relatie te leggen tussen familiewaarden en operationele & financiële doelstellingen en wat de rol van de CFO daarin is. Met praktijkvoorbeelden werd geïllustreerd wat de issues ‘onder water’ zijn tijdens het realiseren van deze doelstellingen.

Het verslag van de FM Dag 2017 kunt u hier lezen.