NIEUW: masterclasscyclus ‘Continuïteit en opvolging in familiebedrijven’.

23 september 2021

23 september 2021

NIEUW: masterclass cyclus ‘Continuïteit en opvolging in familiebedrijven’.

Familiebedrijven brengen een bijzondere dynamiek met zich mee. Niet alleen het resultaat van het bedrijf telt, maar ook een uitgebalanceerd krachtenspel binnen de familie is essentieel. Druk van het verleden, spanning door verschillende verwachtingen, doorzettingsvermogen van de generaties en de trots van de familie, zijn voorbeelden van thema’s die hierbij een rol spelen.

In samenwerking met crmLiNK en Result Mediation heeft Gwynt een masterclass ontwikkeld speciaal voor bestuurders, commissarissen, toezichthouders, leden raad van advies en betrokken familiebedrijven. De Masterclass staat volledig in het teken van ‘Continuïteit en opvolging in familiebedrijven’

‘Continuïteit en opvolging in familiebedrijven’ is een aanbod dat inspireert en informeert. Om een goede partner in de besturing van het familiebedrijf te zijn, moet je je blijven ontwikkelen in vaardigheden en kennis, en op de hoogte blijven van de laatste fiscale, bestuurlijke en juridische ontwikkelingen op het snijpunt van familie en onderneming. Wat is de juiste strategie om relevant te zijn én te blijven?

Er wordt gewerkt in kleine groepen om een goede interactie en persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen. Casuïstiekbespreking vormt een vast onderdeel en voorafgaand aan elke sessie kun je vraagstukken en/of dilemma’s inbrengen. Met de andere aanwezigen en de expert kun je de theorie op je eigen praktijk toepassen.

In 4 masterclasses komen verschillende onderwerpen aan bod. Eén van de modules “Hoe blijf je relevant in tijden van disruptie” wordt geleid door Dirk-Harm Eijssen. Dirk-Harm Eijssen zal tijdens deze masterclass verschillende concrete handvatten aanbieden.

Planning

De masterclasscyclus bestaat uit 4 modules die om 16.00 uur starten en om 21.00 uur worden afgerond.

  • module 1: 2 november 2021
  • module 2: 23 november 2021
  • module 3: 7 december 2021
  • module 4: 21 december 2021

Meer informatie en aanmelding

De investering voor de gehele cyclus bedraagt € 2.450,- excl. btw, inclusief materiaal en catering.  Voor meer informatie en aanmelden kijk op Continuïteit en opvolging in familiebedrijven