Pim Pilon

Senior Business Associate
Telefoon: 06 538 665 83
E-mail: p.pilon@gwynt.eu

Pim Pilon

Senior Business Associate
Telefoon: 06 538 665 83
E-mail: p.pilon@gwynt.eu
Pim is een strateeg die in iedere situatie mogelijkheden ziet en hier op inspeelt. Hij is in staat om een heldere visie te formuleren. Met zijn energie en open en hartelijke stijl brengt hij mensen en organisaties in beweging. Hij haalt voldoening uit het ontwikkelen van talent om zo mensen duurzaam te laten presteren. Hij gaat graag de uitdaging aan om een doorbraak te realiseren.

Tijdens zijn loopbaan heeft Pim zowel als lijnmanager als in transformatie programma’s rollen vervuld op het gebied van Supply Chain en Business Development. Hij heeft ervaring opgedaan in de logistieke dienstverlening bij CEVA en in Wholesale bij Staples. De afgelopen jaren heeft hij de Supply Chain van verschillende pragmatische bedrijven geprofessionaliseerd, in zijn laatste rol bij vleesvervanger producent Vivera.

Hij heeft 3 kinderen en is gek op sport, vooral tennis. Hij heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen en een postdoc Certified Management Accountancy (CMA) aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.