Hebben we ons voorraadbeheer, magazijn en distributieactiviteiten optimaal ingericht? Is er sprake van een goede Sales & Operations Planning? Naast het optimaal inrichten van de supply chain is het ook van belang om een professionele winkeloperatie te hebben. Zijn er winkelbegeleidings-managers en specialisten voor het verhogen van de excellente executie op de winkelvloer? Is er sprake van een gedifferentieerde winkelbegeleidingsaanpak, die grotendeels de begeleidingsroute en prioritering bepalen? Gwynt biedt ook tools voor een excellente executie op de winkelvloer, meer weten? Kijk dan op https://www.gamechangerz.nl/wat-wij-doen/gamify/.

Onze aanpak & proposities

Supply Chain Management

Supply chains worden steeds ingewikkelder: ze worden door globalisering steeds langer, de complexiteit van goederen en diensten neemt toe en de klant is veeleisender geworden (same day delivery). Wij ondersteunen en adviseren u graag bij het optimaal inrichting van uw supply chain. Wij kunnen de inrichting van uw logistieke processen (voorraadbeheer, magazijn en distributieactiviteiten) verbeteren, om zo uw slagkracht te vergroten en de operationele kosten te verlagen. We realiseren oplossingen op maat: zoals het maken van een optimale distributiestructuur en het terugbrengen van uw voorraadniveaus terwijl uw serviceniveau toeneemt. We kunnen forecasting en planningsoplossingen verbeteren en implementeren, door middel van Sales & Operations Planning.

Winkeloperatie

Professionalisering van de winkelbegeleiding is noodzakelijk om een excellente winkelexecutie te bewerkstelligen. Heeft u een professioneel winkelbegeleidingsteam met specialisten voor het verhogen van de excellente executie op de winkelvloer? We adviseren een gedifferentieerde winkelbegeleidingsaanpak met intensieve begeleiding van minder presterende winkels. Het werken met concrete jaarplannen bepaalt dan grotendeels de begeleidingsroute en prioritering. Wij ondersteunen en adviseren u graag en hanteren een stapsgewijs winkelbegeleidingsgroeimodel waar kwaliteit & rendement aan ten grondslag ligt.