Alles draait om de optimale klantervaring en deze krijg je met een goede omnichannel operatie, relevante producten en optimalisatie op basis van data (business intelligence) . Consumenten willen een eenvoudige klantreis die snel tot relevante producten, informatie en services leidt. Het is aan de retailer om los van tijd, locatie of kanaal te voorzien in die behoefte. Een goede omnichannel strategie en een data gedreven organisatie dragen ertoe bij om de klantervaring optimaal en drempelvrij te krijgen over alle kanalen. Hierdoor wordt de retailer als relevant ervaren door de consument en is de kans op een loyale klant groter.

Onze aanpak & proposities

Omnichannel

Omnichannel is de integratie van alle fysieke kanalen (offline) en digitale kanalen (online) om een uniforme klantervaring te bieden. Bij omnichannel staan de klanten centraal en draaien alle kanalen (digitaal en fysiek) in harmonie om hen heen. Wij geloven in omnichannel, omdat de klant omnichannel is! Gwynt heeft een duidelijke visie en aanpak voor een succesvolle omnichannel transformatie. Dankzij onze aanpak kunnen wij snel jouw verbeterpotentieel in kaart brengen, een roadmap opgestellen en quick wins realiseren. Doe de “Go Omnichannel Scan” en krijg inzicht in de uitdagingen voor uw organisatie! Zie voor meer informatie ook https://www.gamechangerz.nl/wat-wij-doen/go-digital-go-omnichannel/.

Business Intelligence

Kennis is kracht. In het huidige retail landschap betekent dit inzichten halen uit grote hoeveelheden data. Als u kunt beschikken over sterke business intelligence (o.a. klantanalyse, rendementsanalyse assortiment en verkoopkanalen, efficiency operationele executie), wordt anders kijken en anders handelen veel eenvoudiger. Onze dienstverlening is erop gericht om uw Business Intelligence op orde te krijgen. Door in gezamenlijkheid na te denken welke analytics echt waarde toevoegen, noodzakelijke data-elementen te bepalen en de rapportages te bouwen, kunt u een organisatie bouwen, die blijvend in staat is om u als ondernemer te voorzien van de juiste business insights.