Hoe kunnen we efficiënter en effectiever werken? Het stimuleren van proactiviteit, hoe doen we dat? Hoe gaan we van een cultuur van brandjes blussen naar structureel verbeteren? De focus van veel operational excellence projecten ligt vaak op tools en processen. Echter leggen wij meer de nadruk op de menselijke kant van de verandering: zoals het creëren van een culture of excellence in retail. Het begint namelijk altijd bij gemotiveerde en op verandering gerichte medewerkers.

Wij ondersteunen in het creëren van een culture of excellence door middel van het opzetten van motivatie- en activatieprogramma’s, deze zijn gebaseerd op gamification principes. Hiermee kun je échte duurzame verandering en doorbraken realiseren. De focus ligt hierbij op het realiseren van belangrijke interne gedragsveranderingen. Meer weten over hoe we dat doen? Ga naar https://www.gamechangerz.nl/wat-wij-doen/gamify/ of lees hieronder verder.

Onze Aanpak & Propositie

Gamify: Make Work More Fun – Spelen in de baas zijn tijd

Hoe zorg je voor interne gedragsverandering en betrokkenheid van je medewerkers zodat jouw organisatie uitgroeit tot een klantgerichte organisatie? Hoe creëer je een top klantbeleving?

Onze Gamify aanpak

Om dit te realiseren zetten wij gamification in als krachtig instrument om de klantbeleving te optimaliseren en de kennis, vaardigheden en samenwerking van medewerkers positief te beïnvloeden. Hierbij kun je ten eerste denken aan het opzetten van klantloyaliteitsprogramma’s, aan online en in-store games, maar ook games gericht op excellente winkeloperatie. Door middel van games maken we leren en verbeteren adaptief en meetbaar, maar vooral ook heel erg leuk. Dit doen we aan de hand van onderstaande game-design bouwstenen.

Iedereen die weleens computerspelletjes heeft gespeeld zal het gevoel herkennen niet te willen stoppen, maar steeds weer naar de “next level” te willen gaan. Door middel van een goed opgezet activatie- en motivatieprogramma met spelelementen, met uitdagende challenges en leuke incentives, zorgen wij ervoor dat jouw organisatie ook naar de “next level” wil gaan. Op deze manier haal je het maximale uit de medewerker én realiseer je verbetering daar waar het nodig is.

Stappenplan Gamification

Wij hebben een track-record in het opzetten van praktische en effectieve gamification programma’s en laten je graag zien hoe een flow van enthousiasme kan resulteren in een positieve cash-flow en prestatieverbeteringen. Middels een helder stappenplan helpen we ook jouw organisatie verder en zorgen voor eigenaarschap én gemotiveerde medewerkers. Middels onze pragmatische aanpak zorgen we ervoor dat we het stokje ook makkelijk kunnen overdragen na opzet van het programma.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Eén van onze retail-specialisten wisselt graag vrijblijvend met u van gedachten tijdens een persoonlijk gesprek, waar en wanneer het ú uitkomt

Cases

Wij hebben voor meerdere partijen op maat gesneden activatie- en motivatieprogramma’s opgezet, voor een eerste indruk kunt u ook kijken bij cases of via Gamechangerz.nl.