Retail & Wholesale

Voor een organisatie in de retail start succes altijd bij een onderscheidende positionering die consequent wordt uitgevoerd, niet alleen in de winkelformule, maar ook in het format en de merkbeleving over alle kanalen heen. Retail is niet voor niets ‘detail’, want alles dient verfijnd op elkaar afgestemd te zijn om succesvol te kunnen opereren. Gwynt realiseert doorbraken en focust op onderstaande gebieden voor nog beter presterende retail organisaties.

Retail Quick Scan

Onze aanpak maakt het mogelijk om snel meters te maken richting verbetering en vernieuwing.

Vanuit Gwynt bieden wij een scan aan, die op vijf focusgebieden analyseert waar het verbeterpotentieel ligt. Onze Retail Quick Scan geeft een concreet beeld van de prestatie en potentie van de onderneming en omvat de ‘commerciële voorkant’ en de ‘operationele achterkant’, inclusief financiële vertaling. Zie bovenstaande afbeelding.

Wij helpen u graag vooruit

Gwynt werkt voor ondernemers, die hun ambities willen realiseren en staan voor resultaatgerichte dienstverlening op het gebied van consulting, implementatie en interim-management. Wij combineren marktkennis met inhoudelijke expertise en veranderkracht, hierdoor bereiken onze klanten drastische resultaten, groei en een cultuur van continu verbeteren. Het is onze passie en specialiteit om samen met onze klanten veranderingen door te voeren en resultaten te behalen.

ONZE PROPOSITIES

RECENTE CASES

BEKIJK ALLE CASES