11 september 2019

Onderneming

Nederlandse FMCG specialist, snelgroeiend en internationaal actief. Gespecialiseerd in het sourcen, ontwikkelen en distribueren van concepten voor supermarkten, discounters, doe-het-zelfzaken en warenhuizen in Europa.

Situatie

Als gevolg van een nieuwe en verregaande commerciële en operationele integratie van activiteiten die bovendien op zeer korte termijn effectief zou worden, was behoefte aan programmamanagement en specifieke projectaansturing voor een aantal deelprojecten.

Aanpak

Gwynt heeft de programmastructuur vastgesteld en geformaliseerd, inclusief deelprojecten, projectleiders, milestones, rapportage templates en overlegstructuur. Gedurende de implementatie heeft Gwynt voor de kick-off, stuurgroep- en projectleidersoverleggen de voorbereiding, voorzitterschap en verslaglegging verzorgd. Dit naast de overall bewaking van het implementatieproces, onderlinge afstemming en voortgang om interventie en eventueel escalatie plaats te laten vinden bij knelpunten.

Resultaten

Efficiënt implementatieproces doordat alle stakeholders continu waren aangesloten en eigenaarschap namen voor hun deelprojecten. In gebruik name van aanvullende distributiecapacteit en ICT inrichting, opstart van volledig nieuwe commerciële werkstroom en werkprocessen.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!