Senior Business Associate met specialisatie Supply Chain Management

Gwynt is hét adviesbureau voor ondernemingen die een doorbraak in hun denken en doen willen realiseren. Gwynt werkt met ondernemende (familie)bedrijven in de (food)industrie, retail en wholesale. Wij begrijpen de dynamiek van het bedrijfsleven en combineren onze marktkennis met inhoudelijke expertise en veranderkracht. Onze klanten bereiken hierdoor blijvende resultaten, groei en een cultuur van continu verbeteren.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. De combinatie van hard (processen, inhoud, projectmanagement) en zacht (gedrag, aansturing, change management) is een belangrijk uitgangspunt. Onze aanpak is pragmatisch en beperkt zich niet tot het geven van advies alleen, het behalen van resultaat staat voorop. In sommige gevallen betekent dit dat onze medewerkers tijdelijk invulling geven aan interim functies om versnelling van het veranderingsproces te realiseren.

Jouw rol

Als Senior Business Associate heb je een belangrijke verantwoordelijkheid in het actief ontwikkelen van bestaande en nieuwe klanten. Hierin maak je gebruik van je eigen zorgvuldig opgebouwde netwerk in (food)industrie en retail en wholesale, waarbij je samen met het comercieel-team van Gwynt prioriteiten bepaalt en (Supply Chain) proposities aanscherpt.
Op Supply Chain gebied ben je leading op het gebied van S&OP, voorraadmethodieken, (logistieke) netwerken, distributie- & warehousing inrichting en Supply Chain tooling.

Tegelijkertijd heb je een belangrijke leidende rol in grote transformatietrajecten en ben je vaak zelf ook verantwoordelijk voor enkele deelprojecten binnen een groot programma. Grote trajecten starten vaak met een quick scan. In deze fase is het van belang om snel de kern van de onderliggende problemen boven water te krijgen. Dit gebeurt aan de hand van pragmatische analyses, maar ook door verbinding te maken met het management en de medewerkers van onze klanten.
Dit alles moet dan leiden tot een tailor made veranderings- programma. Gedurende een periode van soms wel 9 – 12 maanden ga je met één of meerdere werkstromen aan de slag en bouw je een stevige band op met de medewerkers van het bedrijf. De ene dag ben je met teams aan de slag op de werkvloer, de andere dag zit je aan tafel met de Board om mee te sparren over strategische richting. Dit alles om te komen tot blijvende resultaten en een cultuur van continu verbeteren.

Wat verwachten we van jou?

We vinden het belangrijk dat jij past binnen onze organisatie en ons team. Teamwork, initiatiefrijk, inlevingsvermogen, resultaat gedreven, klantgericht, pragmatisch, ambitieus en leergierig, zijn een aantal aspecten waar we veel waarde aan hechten. In je dagelijkse handelen ben je een voorbeeld voor anderen. We zoeken een krachtig persoon met…

  • Kennis en werkervaring (tenminste 8 jaar) op het gebied van supply chain management
  • Aantoonbare ervaring in het managen van complexe projecten
  • Bij voorkeur zowel lijn- als advieservaring in een internationale omgeving
  • Consultancy of interne ervaring binnen de operatie van grote bedrijven is een pré
  • Sterk communicatief vermogen op alle niveau’s
  • Ervaring met commerciële activiteiten is een pré
  • Opleiding op academisch niveau bij voorkeur aangevuld met bijvoorbeeld een MBA opleiding. Studierichting bij voorkeur bedrijfskunde, econometrie, supply chain management of techniek
  • Een meer dan gemiddelde kennis van de Engelse taal en een andere moderne taal

Wat bieden we jou?

Als medewerker van Gwynt kun je rekenen op een hecht team van collega’s die voor elkaar klaar staan en kennis en ervaringen met elkaar delen. Bij ons heerst een open, niet-hiërarchische cultuur met veel ruimte voor ondernemerschap en zelfontplooiing. We bieden een zeer leerzame werkomgeving (training on-the-job, persoonlijk ontwikkelingsplan en persoonlijke coaching) met uitstekende doorgroeimogelijkheden en een competitief arbeidsvoorwaardenpakket. Onze medewerkers zijn nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling en groei van Gwynt.

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over Gwynt of over de functie? Ga dan naar www.gwynt.eu of neem contact op met Menno Veen via + 31 (0)6 51 960 283 . Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een (nieuwe) uitdaging? Stuur dan je CV en motivatie naar Menno via recruitment@gwynt.eu.