Medior Business Associate met een passie voor Food en Retail

Gwynt is hét adviesbureau voor ondernemingen die een doorbraak in hun denken en doen willen realiseren. Gwynt werkt met ondernemende (familie)bedrijven in de (food)industrie, retail en wholesale. Wij begrijpen de dynamiek van het bedrijfsleven en combineren onze marktkennis met inhoudelijke expertise en veranderkracht. Onze klanten bereiken hierdoor blijvende resultaten, groei en een cultuur van continu verbeteren.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. De combinatie van hard (processen, inhoud, projectmanagement) en zacht (gedrag, aansturing, change management) is een belangrijk uitgangspunt. Onze aanpak is pragmatisch en beperkt zich niet tot het geven van advies alleen, het behalen van resultaat staat voorop. In sommige gevallen betekent dit dat onze medewerkers tijdelijk invulling geven aan interim functies om versnelling van het veranderingsproces te realiseren.

Jouw rol

Als Medior Business Associate heb je een belangrijke ondersteunende rol in grote transformatietrajecten en ben je verantwoordelijk voor enkele deelprojecten binnen een groot programma. Je hebt een actieve rol op het vlak van project- en programma management, gecombineerd met change management. Je kan je eigen analytische vermogen inzetten om realistische oplossingsrichtingen te ontwikkelen en door te voeren. Je weet creatieve oplossingen te bedenken door kennis en ervaring te combineren met de situatie waar je je in bevindt.

Onze projecten starten hierbij vaak met een quick scan. In deze fase is het van belang om snel de kern van de onderliggende problemen boven water te krijgen om vervolgens een op maat gemaakte roadmap op te stellen. De quick scan gebeurt aan de hand van pragmatische analyses, maar ook door verbinding te maken met het management en de medewerkers van onze klanten.

Gedurende een periode van soms meerdere maanden ga je met één of meerdere werkstromen aan de slag en bouw je een stevige band op met het management en medewerkers van het bedrijf. De ene dag ben je met teams aan de slag op de werkvloer, de andere dag zit je aan tafel met de Board om mee te sparren over strategische richting. Dit alles om te komen tot blijvende resultaten en een cultuur van continu verbeteren.

Wat verwachten we van jou?

We vinden het belangrijk dat jij past binnen onze organisatie en ons team. Binnen Gwynt hechten we veel waarde aan teamwork, gezamenlijkheid en inlevingsvermogen. Ben je nieuwsgierig, gedreven, analytisch en denk je in oplossingen? En heb je…

  • een natuurlijke nieuwsgierigheid en gedrevenheid om actief nieuwe kennis en vaardigheden te verkrijgen
  • tenminste 5 jaar kennis en werkervaring binnen (food of non-food) retail, foodservice of food-productie
  • een opleiding op academisch niveau, studierichting bij voorkeur technisch, econometrie of bedrijfskunde
  • aantoonbare ervaring in (complexe) projecten
  • een professionele instelling en uitstekende communicatieve eigenschappen op alle niveaus, zowel in woord als geschrift (Nederlands en Engels)
  • het vermogen om jezelf sterk te positioneren, beweging te creëren, met weerstand om te gaan en je in dienst van een team te stellen
  • ervaring en affiniteit met commerciële activiteiten is een sterke pré

Wat bieden we jou?

Als medewerker van Gwynt kun je rekenen op een hecht team van collega’s die voor elkaar klaar staan en kennis en ervaringen met elkaar delen. Bij ons heerst een open, niet-hiërarchische cultuur met veel ruimte voor ondernemerschap en zelfontplooiing. We bieden een zeer leerzame werkomgeving (training on-the-job, persoonlijk ontwikkelingsplan en persoonlijke coaching) met uitstekende doorgroeimogelijkheden en een competitief arbeidsvoorwaardenpakket. Onze medewerkers zijn nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling en groei van Gwynt.

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over Gwynt of over de functie? Neem dan contact op met Menno Veen via + 31 (0)6 51 960 283 . Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een (nieuwe) uitdaging? Stuur dan je CV en motivatie naar Menno via recruitment@gwynt.eu.