Gwynt is medeoprichter van het Change Management trainingsbureau The People Side of Change (TPSOC).

The People Side of Change (TPSOC) is een trainingsbureau dat organisaties helpt om hun verandervermogen te vergroten. Wij geven trainingen in de Prosci change management methodiek. De Prosci methodiek biedt een overzichtelijk en gestructureerd stappenplan met slimme tools waarmee mensen en organisaties succesvol en effectief kunnen veranderen.

Prosci is de Noord Amerikaanse standaard voor de menskant van veranderen en een op research gebaseerde aanpak. Hiermee worden mensen (be)geleid in hun individuele verandertraject. Het ADKAR-model staat daarbij centraal en biedt een helder plan met ruimte en respect voor het individu, gericht op het bedrijfsbelang. Met onze trainingsprogramma’s versterken we het verandervermogen van de organisatie. Dit doen we door de eigen managers, projectmanagers en medewerkers op te leiden.

Alle medewerkers van Gwynt passen de Change Management vaardigheden volgens de ADKAR methodiek toe in de projecten (indien van toepassing).

Wat is het Prosci ADKAR-model?

Het Prosci ADKAR®-model is een op resultaat gericht change management model dat individuele en organisatorische veranderingen begeleidt. ADKAR is ontwikkeld door Prosci-oprichter Jeff Hiatt. Daarnaast is het een acroniem dat de vijf concrete bouwblokken en resultaten weergeeft die mensen moeten bereiken voor blijvende verandering. Te weten: Awareness, Desire, Knowledge, Ability en Reinforcement.

Door de gewenste resultaten van succesvolle verandering helder te definiëren, wordt het ADKAR-model een effectief hulpmiddel voor het plannen van activiteiten die nodig zijn voor een succesvolle individuele transitie. Het model helpt leiders om medewerkers beter te faciliteren en ondersteunen bij verandering.

Meer informatie over The People Side of Change of Prosci vindt u op www.tpsoc.nl.

Meer weten over onze aanpak en methodieken?

Wij passen onze aanpak en methodiek aan per situatie. Wil je meer weten over onze change management aanpak? Of over onze andere methodieken die we toepassen tijdens onze begeleiding van organisaties in het realiseren van doorbraken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!