Maak kennis met Gwynt

Gwynt gelooft dat familiebedrijven de motor zijn van de Nederlandse maatschappij. Familiebedrijven kenmerken zich door een sterk ondernemerschap en een lange termijn ambitie. Deze kracht willen wij graag tot maximale bloei brengen door talenten en passie verder te helpen ontwikkelen. Dat doen we door in ons dagelijkse werk de marktkennis met inhoudelijke expertise en veranderkracht te combineren, zodat blijvende resultaatverbeteringen gerealiseerd worden.

Onze talenten en principes

We hebben het juiste talent in huis om mee te bouwen aan een wereld van familiebedrijven in volle bloei. We zijn een luisterende, richtinggevende partner, die met passie, structuur en empathie tot actie overgaat. Positieve verandering en beweging creëren; daar zetten we op in. Dat doen we samen met het talent dat we spotten en ontwikkelen binnen familiebedrijven. Tot zinvol en blijvend resultaat komen is onze kracht.

We geloven niet in een ego-systeem, maar wel in een eco-systeem. Teamwork en een open geest staan centraal. We leiden en leren van elkaar en door zelf voorbeelden te stellen. We dragen onze kennis op een positieve manier over. Helder en to-the-point.

Sleutel tot bloei

Wij weten als geen ander dat ‘one size does not fit all’. Afhankelijk van het stadium waarin uw onderneming zich bevindt, is maatwerk nodig om daadwerkelijke verbeteringen te realiseren. Wij bieden dan ook verschillende soorten verandertrajecten in verschillende situaties:

Optimalisatie van uw processen en transformaties als er tegenvallende vooruitzichten zijn. Ook kunnen we u helpen bij acute liquiditeitsproblemen.

Onafhankelijk van de aard van de verandering, zoeken we een afgewogen combinatie van een duidelijke strategie, noodzakelijke, innovatieve verbeteringen en hebben we oog voor de menselijke kant van het veranderproces.

Maatwerk, mensenwerk, gebruik maken van de collectieve talenten en passie van de organisatie, zodat een daadkrachtige beweging richting het doel ontstaat, zijn wat ons betreft de sleutel tot bloei.

Rollen

Wij bieden u ervaren adviseurs, die in staat zijn om heldere en feitelijke analyses te maken en richting te geven aan de verandering. Coaching en begeleiding van uw medewerkers in het veranderproces zijn daarbij belangrijke kwaliteiten, omdat de verandering vooral vanuit uw medewerkers moet komen.

Omdat we graag verantwoordelijkheid willen nemen voor het eindresultaat, nemen we vaak de rol aan van interim- en/of programma manager. Veel van onze adviseurs hebben ervaring in lijnmanagement.