18 augustus 2018

Onderneming

Een familiebedrijf gespecialiseerd op het gebied van complete end-to-end oplossingen voor elektronische betalingen. Actief in 15 landen in Europa.

Situatie

Eén van de strategische doelstellingen is om meer klantgedreven te gaan werken en als één Europees team te acteren. Om hier op een positieve manier aandacht te geven is aan Gwynt gevraagd om een motivatie- en activatieprogramma op te zetten.

Aanpak

Naar aanleiding van deze vraag hebben we een praktisch en effectief motivatie- en activatieprogramma opgezet genaamd #WeConnect. #WeConnect geeft aandacht aan de klant, de samenwerking tussen de teams, het stimuleren van eigenaarschap en het leuk maken van continu verbeteren. Het programma daagt medewerkers/teams uit met challenges (actieopdrachten). We hebben een actieve en samenwerkingsgerichte community opgezet waar uitgewerkte challenges worden gedeeld en successen worden gevierd.

Resultaten

Het motivatie- en activatieprogramma heeft geresulteerd in meer klantfocus, verbetering in communicatie en afstemming tussen teams, trotste en bevlogen medewerkers en het op een leuke manier aandacht geven aan continu verbeteren.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!