10 november 2017

Categorieën: Nieuws

De wereld rond je draait omnichannel… Maar jouw bedrijf nog niet, of toch niet helemaal? Ga er dan nu mee aan de slag! Samen met bedrijfsleiders en C-level managers zoals jij, brengt Home of Retail jouw bedrijf up to speed.

Inspiratie, inzicht, actie

Een leuk item in de webshop gezien na de actie uit de folder? Fijn, snel even op Amazon reviews lezen, een vraag stellen op Facebook, in de winkel gaan testen en ter plaatse in de app bestellen. Zo koopt jouw klant, vandaag en zeker morgen.
De interactieve doe-workshop Go Omnichannel! op 29 november 2017 brengt jou op jouw niveau:

  • Inspiratie: E-commercemanager Thomas Vaarten deelt zijn ervaringen rond omnichannel bij JUTTU (winnaar van de RetailDetail Omnichannel award 2017) & A.S. Adventure.
  • Inzicht: Krijg via de Maturity Check van Roland Mulder en Dennis van Hattem inzicht in je prestaties en positie binnen omnichannel. Kom te weten hoe ver je staat ten opzichte van anderen en welke concrete stappen jouw bedrijf nog kan nemen.
  • Actie: Beleef de anyVille rondleiding met focus op omnichannel-facetten en reflecteer met Gino Van Ossel over je leerpunten en concrete actiepunten.

Deelnemen aan de Go Omnichannel! workshop? Klik hier om in te schrijven. Opgelet: wees er snel bij want de plaatsen zijn erg beperkt. Deze workshop is bestemd voor retailers.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!