Industrie

Gwynt gelooft dat de industrie in Nederland een speler van formaat kan en moet zijn, die in staat is de concurrentie het hoofd te bieden. We implementeren Operational Excellence en vernieuwende Supply Chain aspecten en bouwen daarmee aan een innovatieve strategie. Daarnaast zorgen wij voor sterk gemotiveerde, goed opgeleide en creatieve medewerkers. Hiermee ondersteunen wij de Nederlandse industrie om hun vooraanstaande positie te behouden in het steeds globaler wordende speelveld.

Onze aanpak voor de industrie: Tijdelijke inzet met blijvend resultaat

Wij zijn overtuigd van het nut van een pragmatische aanpak voor de industrie die afgestemd is op uw vraag. Hierbij beginnen we vaak met een quick scan, waarbij we de context van de vraag in kaart brengen. Het is van belang dat de strategie (‘de stip aan de horizon’) duidelijk is en breed gedragen wordt door de organisatie. Tijdens de quick scan wordt geanalyseerd wat de mogelijke verbetergebieden zijn. Vervolgens wordt er een actieplan gemaakt om de verbeteringen door te voeren. Omdat we werken met zeer ervaren adviseurs, heeft een quick scan een korte doorlooptijd. Onze ervaring is diep en breed genoeg om snel tot de kern door te dringen.

Na de quick scan volgt de ontwerpfase. Indien mogelijk implementeren we meteen een aantal eenvoudige maatregelen, waardoor direct duidelijk wordt dat er een verandering is ingezet. Tijdens de daaropvolgende implementatiefase worden processen aangepakt om tot concrete resultaten te komen.

We geloven pas echt in een succesvolle verandering als naast de harde doelstellingen, ook het gedrag van de organisatie is veranderd. Daarom kiezen we voor een breed gedragen aanpak, waarbij de veranderkundige kant sterk vertegenwoordigd is. Gedurende deze laatste fase zullen we meer en meer de verantwoordelijkheid voor het project bij de organisatie zelf neerleggen. Zodat onze inzet tijdelijk is, maar het resultaat is blijvend.

Wij helpen u graag vooruit

Wij ondersteunen directies en bedrijven hun ambities te realiseren. Daarnaast staan wij daarbij voor een resultaatgerichte dienstverlening op het gebied van consulting, project-, programma- en interim-management. Wij combineren marktkennis met inhoudelijke expertise en veranderkracht, hierdoor bereiken onze klanten drastische resultaten, groei en een cultuur van continu verbeteren. Het is onze passie en specialiteit om samen met onze klanten veranderingen door te voeren en resultaten te behalen. Onze Prosci ® getrainde professionals zetten daarbij de ADKAR methodologie (Change Management) voor u in om succesvol te veranderen en daarmee een duurzame doorbraak te realiseren.

ONZE PROPOSITIES

RECENTE CASES

BEKIJK ALLE CASES
Ga naar de bovenkant