28 april 2017

Categorieën: Nieuws, Retail

Om haar Omnichannel propositie verder te versterken, kan Gwynt vanaf 1 april jl. rekenen op de diensten van Roland Mulder. Met zijn 20 jaar ervaring is het zijn passie om bedrijven te helpen bij digitale en Omnichannel vraagstukken.

Roland: “Mijn keuze voor Gwynt was snel gemaakt. Mijn grootste drijfveer is mensen en organisaties helpen, in mijn ogen kan dat het beste op een pragmatisch manier. Gwynt helpt bedrijven toekomstbestendig te zijn en doet dit op een pragmatische manier. Samen met de klant kijken hoe zaken structureel verbeterd kunnen worden. Geen uitgebreide rapporten maar gericht op operationeel resultaat.”

Roland is een gepassioneerde online specialist met veel ervaring in Retail. Met zijn positieve instelling en ‘can do’ mentaliteit zorgt Roland altijd voor verbetering passend bij de situatie. Met zijn enthousiasme neemt hij mensen snel mee in zijn denkwijze en krijgt werknemers ‘connected’ door betrokkenheid te creëren.
Roland studeerde Productmanagement aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer in Breda. Hij houdt van alles wat digitaal is, sport en mooie avonden met vrienden om hem heen. Leuk weetje: Roland deed zijn eerste online aankoop in 1996.

Roland: “De klantervaring wordt steeds belangrijker dan het product of kanaal. Een goede klantervaring zorgt ervoor dat klanten loyaler worden aan uw merk. Het integreren van de afzonderlijke kanalen middels een heldere Omnichannel strategie en bijbehorend programma zorgt voor een uniforme klantervaring. Omnichannel klanten zijn bewezen loyaler, geven meer uit en komen vaker terug. Om succesvol te transformeren naar een Omnichannel organisatie geloven wij in een doelbewuste en stapsgewijze aanpak. Daarnaast werken wij ook met u aan de ‘zachte’ kant van de Omnichannel organisatie zodat u in de toekomst beter en sneller kunt reageren op het sterk veranderende en complexe klantgedrag.”

Gwynt heeft een Omnichannel scan ontwikkeld om goed in kaart te brengen welke stappen u dient te maken om een succesvolle Omnichannel retailer te worden.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Roland Mulder (r.mulder@gwynt.eu)

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!