Healty food Algemeen directeur Schouten Europe over de samenwerking met Gwynt Peter Schouten

Food: Onze tweede natuur

De dynamiek van de food sector is al talloze jaren een belangrijke inspiratiebron voor veel bedrijven. De food markt is enorm maar biedt slechts ruimte aan dié bedrijven die in staat zijn zich steeds weer opnieuw aan te passen.

De strijd om het maagaandeel blijft een constante en zeer belangrijke factor voor food bedrijven. Waarbij het succes van morgen sterk afhankelijk is van de mate waarin je als bedrijf inspeelt op de drijvende krachten achter veranderend consumentengedrag (value-for-money, convenience, experience en responsibility).

Ondertussen groeit het aantal complicerende externe randvoorwaarden. Hierop heb je als bedrijf vaak niet meteen grip. Denk hierbij aan de impact van technologie en platformen, nieuwe wet- en regelgeving, schaarste op de arbeidsmarkt, fluctuaties van grondstofprijzen. Maar ook de serieuze invloed op het consumentengedrag van thema’s zoals voedselverspilling, plasticreductie en plant-based.

Alles bij elkaar zorgt dit voor een uitdagende dynamiek waarin ontwikkelingen een belemmering of zelfs bedreiging kunnen lijken, maar daarentegen veelal hele waardevolle inspiratie bieden voor nieuwe kansen in ontwikkeling en groei. Ons team is in staat om snel tot de kern te komen en daarop samen met de belangrijkste stakeholders binnen uw organisatie een gedragen visie en aanpak te formuleren om deze vervolgens samen te realiseren.

Wij helpen u graag vooruit

Gwynt kent de praktijk en uitdagingen binnen de food sector en realiseert doorbraken voor formules en producenten, van strategie tot operatie. Ons team beschikt over veel praktijk ervaring vanuit management- en lijnposities bij food bedrijven, waardoor wij de food sector beschouwen als onze tweede natuur.

Wij werken voor bedrijven, die ambities willen realiseren en staan voor resultaatgerichte dienstverlening op het gebied van consulting, implementatie en interim-management. Wij combineren marktkennis met inhoudelijke expertise en veranderkracht. Onze klanten bereiken hierdoor drastische resultaten, groei en een cultuur van continu verbeteren. Het is onze passie en specialiteit om samen met onze klanten veranderingen door te voeren en resultaten te behalen.

ONZE PROPOSITIES

RECENTE CASES

BEKIJK ALLE CASES
Ga naar de bovenkant