Familiebedrijven zijn anders. Onderscheidend anders, ook in de bedrijfsvoering. Ze hebben een unieke identiteit en blinken uit in ondernemerschap, daadkracht, loyaliteit en een sterke drang tot innovatie. Boven alles willen ze onderscheidend blijven en zorgen voor continuïteit, want familiebedrijven zijn dé motor van de Nederlandse economie.

Dat verdient een uniek event. Welkom bij DNA!

MELD JE AAN

PROGRAMMA

Donderdag 1 februari 2018 | 13.30 uur – 20.30 uur

Familiebedrijven worstelen vaak met dezelfde uitdagingen. Hoe blijf je succesvol in een grillige markt? Hoe creëer je ondernemerschap in de hele organisatie? Wat betekent professionaliseren voor het familiebedrijf? Hoe zorg je dat je identiteit ook in de toekomst onderscheidend blijft?

Dat en meer ervaart u op 1 februari 2018, tijdens het eerste DNA-event voor familiebedrijven. Gastsprekers, prikkelende discussies en de nieuwste ontwikkelingen staan op u te wachten. Net als vele collega-bestuurders van familiebedrijven, met wie u uw ervaringen, inzichten, kansen en uitdagingen kunt delen.

Wees gerust, DNA is meer dan achteroverleunen en een middag luisteren. Júíst uw aanwezigheid is een actief deel van het programma. Bijvoorbeeld doordat we u op verrassende wijze uitdagen uw kennis en ervaringen te delen met collega’s.

Het programma is overigens flexibel: u bepaalt waar u op welk moment bent. In discussie aan een keukentafel? In debat met een van onze sprekers? Aan het rondkijken op de innovatiemarkt? Of lekker met een drankje in gesprek met een collega in onze Speaker’s Bar?

We sluiten af met een borrel en informeel diner. We verleiden u met het lekkerste eten en drinken, maar ook tijdens het diner kunt u de interactie met andere aanwezigen blijven opzoeken. Zo wordt deze eerste editie van DNA van begin tot eind een geweldige co-creatie van alle aanwezigen!

SPREKERS


Dirk Harm Eijssen
Gwynt


Henny de Haas
Hoppenbrouwers Techniek


Ilse Matser
Windesheim University

KEUKENTAFELS

Aan de keukentafel…

… ontstaan vaak de beste ideeën. Tenminste, dat is wat bestuurders van familiebedrijven ons vaak verzekeren. Aan de keukentafel is iedereen gelijkwaardig en zijn zaken als intuïtie, voorgevoelens en spontane ingevingen belangrijker dan de laatste jaarcijfers en strategische meerjarenplannen. DNA daagt u uit úw stem te laten horen en te leren van anderen tijdens onze keukentafelsessies!

Aan zes keukentafels bespreken we evenzoveel prikkelende thema’s. Aan tafel zit sowieso een adviseur van Gwynt, maar ook experts uit de praktijk en interessante vertegenwoordigers van familiebedrijven schuiven aan. Allemaal partijen met ervaring én een duidelijke mening over het onderwerp van de betreffende keukentafel. Samen met u en enkele collega’s starten we korte en krachtige inspiratiesessies.

Familiebedrijf als Zwitserse horloges
Talentontwikkeling als nieuwe energiebron
Grip op open innovatie
De (on)macht van de onderbuik
Iedere dag beter, moeilijk!?
Scoren met Finance

INNOVATIEMARKT

Hier ontmoet u collega-ondernemers. Zij tonen producten en diensten die de potentie hebben de markt te veranderen. De deelnemers op de Innovatiemarkt vertegenwoordigen een aansprekend familiebedrijf óf hebben een bovengemiddelde belangstelling in familiebedrijven.

Op de innovatiemarkt vallen termen als omnichannel, gamification, efficiency (wastereductie) en nog veel meer. Laat u verrassen!

SPEAKER’S BAR

Behoefte aan meer klankbord? Tegengas? Sparringsessies? In de Speaker’s Bar ontmoeten sprekers en ondernemers elkaar voor een verlenging van hun spreektijd. De Speaker’s Bar is ook dé plek om even bij te komen van een sessie en om rustig van een drankje te genieten.

PARTNERS

LOCATIE

Fort Voordorp
Voordorpsedijk 28b
3737 BK Groenekan (Utrecht)

Donderdag 1 februari 2018
13.30 uur – 20.30 uur