31 december 2010

Categorieën: Business Cases, Industrie

Onderneming

Top 3 wereldspeler in agrochemicals en zaadveredeling produceert per jaar méér dan één miljard jonge plantjes. Jaarlijks 60.000 productie-orders én volledig make to order teeltproces. Bedrijf wordt gekenmerkt door een complexe supply chain én versnipperde en verouderde informatiesystemen.

Situatie

De onderneming heeft besloten SAP te implementeren en wil stevige expertise binnenhalen om specs op te stellen, programma management te leveren en op diverse cruciale posities interim management binnen te halen om de organisatie te professionaliseren.

Aanpak

Binnen een company breed SAP implementatie traject is Gwynt gevraagd om programma- en change-management te leveren bij deze transitie. Daarnaast heeft Gwynt support geleverd bij het invullen van sleutelposities binnen het MT, bij de verdere professionalisering van supply chain processen en bij het bouwen van een organisatie voor de toekomst.

Resultaat

Ondanks een complexe omgeving om te automatiseren, gekenmerkt door levend en groeiend materiaal, is de onderneming erin geslaag een werkend SAP systeem te realiseren binnen de geplande tijd en budget. Gwynt heeft onder meer bijgedragen aan:

  • Een gestructureerd demand & supply planning proces
  • Verhoogde benutting van assets/kassen
  • Een sterk verbeterde seizoensvoorbereiding
  • Hand-on implementatie van continuous improvement

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!