CREATING IMPACT
WITH YOU

Adviesbureau voor (familie)bedrijven
in retail, food en maakindustrie

Creating impact
with you

Gwynt is hét adviesbureau voor (familie)bedrijven

Adviesbureau voor (familie)bedrijven

Welkom op de website van adviesbureau Gwynt. Wij helpen ondernemers en directies met strategie, implementatie en performance verbetering om zo ambities waar te maken. Onze brede ervaring in consultancy, project-, programma- en interim-management maakt Gwynt een betrouwbare partner voor ondernemende bedrijven met ambitie.

Inhoudelijke expertise, sectorkennis en veranderkracht

Ondernemen betekent pionieren, innoveren, testen en durven. Dit om voorop te lopen en te bouwen aan onderscheidend vermogen en toekomstbestendigheid. Hierbij ontstaan vaak uitdagingen zoals nieuwe concurrentie, oplopende kostprijzen, aantrekken van nieuw talent, vastlopende projecten en processen. Dit zorgt per saldo voor druk op operatie en resultaten.

Bij dit soort uitdagingen wil je als ondernemer goed advies en ondersteuning van een ervaren adviesbureau. Ons team is in staat met inhoudelijke expertise, sectorkennis en veranderkracht het verschil te maken om zo de noodzakelijke doorbraken te realiseren.

Food, retail, maak & familiebedrijven

Bij adviesbureau Gwynt richten we ons op ondernemende bedrijven in de food, industrie, retail en wholesale. Daarnaast hebben we veel ervaring met het werken voor familiebedrijven. Door onze focus weten we precies waar we over praten en komen we snel tot de kern van de zaak.

food

retail

maakindustrie

Maak kennis met ons team

Het is onze kracht om samen met onze klanten veranderingen door te voeren en tastbare resultaten te behalen. Dit vraagt om betrokken adviseurs en ervaren interim managers. Maak kennis met ons team en laten we samen werken aan de realisatie van jouw doelstellingen.

HET LAATSTE NIEUWS

  • Gwynt en Triple leiden expertgroep ShoppingTomorrow

    18 maart 2024

    Dit jaar neemt Gwynt wederom deel aan ShoppingTomorrow, het vooraanstaande onderzoeksprogramma voor digital commerce in Nederland. Als voorzitter van de expertgroep “GenAI als groeimotor” gaan we, samen met host [...]

  • Gamechangerz in Retail – Human vs Tech

    8 februari 2024

    Op 31 januari jl. organiseerden wij, op het hoofdkantoor van Meta in Amsterdam, de eerste editie van GCIR. Deze stond in het teken van Human vs Tech. Na meerdere [...]

  • Familiebedrijven succesvoller in het rekruteren van een nieuwe CEO dan niet-familiebedrijven

    11 januari 2024

    Interessant artikel in de Harvard Business Review over recruitment van CEO's Familiebedrijven lijken effectiever te zijn in het rekruteren van een nieuwe CEO, volgens de Harvard Business Review in [...]